#BlogTAGS
Welcome

Sziasztok! Azért hoztuk létre ezt az oldalt hogy bloggertársainknak segítsünk, egészen az alapoktól egyre tovább és tovább, mind design és kódolási témában és mind abban hogy mit is kezdjen egy ember egy bloggal. Vannak itt tartalmak azoknak is akik abszolút nem tudják hol áll a fejük, illetve azoknak is akik csak apróságokat keresnek amivel színesebbé tehetik a blogjaikat. Nyugodtan kérdezz, rendelj design-t, próbálunk minden témában segítséget nyújtani bloggertársainknak.       

 
Blogger of the Month

Minden hónapban kiválasztunk egy általunk kedvelt bloggert és oldalát, hogy itt díszelegjen arra várva, hogy mások is megismerjék őt!

Chantalle bloggere: Most Ayleen-t választottam, benne volt a pakliban nálam, de az ajánlás adta meg a végső döntést :D Régóta névtelen szemlélője vagyok az oldalának, azóta hogy felfigyeltem az oldal eléggé érdekes címére. A személyes bejegyzéseit imádom a legjobban, de a többi sem semmi :) Olvassátok ti is!

Ajánlj Te is Bloggert!

 
Contact us!

Hogyha kérdésed lenne kódolással vagy designnel kapcsolatban, vagy ha csak a blogolás folyamatával vannak gondjaid írj nekünk! 

A kérdéseidet és kéréseidet ide írhatod!

Ha email-ben szeretnéd feltenni:
BócaOrchiqChantalle Ninaa

Köszönés, vélemény, kérdés, egyéb. Persze kulturált keretek között. Az oldalt négyen szerkesztjük, Bóca, Chantalle, Orchiq és Ninaa. De egy "Sziasztok"-al megelégszünk :) 
We && our Partners

Cserelehetőség van az oldalon, a chat-ben jelentkezz ha érdekel! A feltételek szempontjából maradjunk annyiban hogy lehetőleg blogok és grafikás oldalak, de persze ki tudja :))

Szabad hely: 4/8
Képre vár: -

   

Látogasd meg a mi blogjainkat is!

Ninaa && Orchiq && Chantalle

 
About BlogTags.gp

Szerkesztők: Bóca, Chantalle, Orchiq, Ninaa
Design: Chantalle
Téma: Minden bloggereknek
Nyitás: 2016.04.03.

Források
Eddigi Design-ok

 
Blogmodul

Chantelle beköszön

2016.04.03. 02:35, Chantalle

Szóval sziasztok:) Chantalle vagyok, talán ismertek a blogomról (ugyan a kutya sem látogatja :D). Egyszer gondoltam egyet és kitaláltam hogy nekem kell egy kis design-es aloldal. Aztán belegondoltam abba hogy valószinű annyi időm sem lesz rá mint a blogomra... és mi lenne ha. Két email elküldésével kerítettem magam mellé két társat Orchiq-ot és Bócát hogy csináljunk hárman közösen egy design-es oldalt. És így lett ez. A kezdődesign-t én csináltam és üssetek rá a kezemre ha valaha sötét design-t akarok csinálni, mert kicsit sem megy nekem.

Mivel hárman vagyunk mindenkinek a munkáira/rendeléseire megvannak a saját feltételeik. Ezért is néz ki az oldal felépítése és szerkezete mindenhol máshogy :) Majd ha  többiek is beköszönnek akkor láthatjátok hogy ők hogy gondolták ezt az egészet.

Mivel nekem ezelőtt nem volt ilyen témájú oldalam, nekem könnyű, de a többieknek át kell pakolniuk a tartalmakat az előző oldalukról. Én pár blogtippet hoztam át a blogomról, illetve egy elvihető fejlécet hoztam.

És persze mielőtt elfelejtem regelek egy chat-et, illetve hamarosan fel lesznek itt töltve még a dolgok:) Jó nézelődést, mert hamarosan lesz mit nézni :)

Kezdeti inspiráció megtartása

2016.04.01. 16:18, Orchiq
Figyelem fentartás
Eldöntötted azt, hogy milyen blogot szeretnél készíteni, akkor nagyon fontos az, hogy ne veszítsük el az inspirációnkat. Mármint tartósan, ugyanis előfordul, hogy időnként kicsit elveszünk, az is lehet, hogy egy ideig nem jön az ihlet és ezért kicsit stagnálsz. Ne aggódj, szinte mindenkivel előfordul. Velem is előfordult már nem egyszer, de nem akartam jelentéktelen, semmit mondó bejegyzést hozni ezért néha kicsit lemaradtam magammal. Próbáld megtartani a kezdeti löketed és ezt az előnyödre fordítani. Hogyan ? Nos van pár tippem. 
1. Tervezz előre
Én nekem vannak olyan éjszakáim amikor aludni se tudok, csak úgy cikáznak a jobbnál jobb ötletek a fejemben amiből mindent jó lenne megvalósítani, viszont ez így nálam reggelre elvész. Azt javaslom neked, hogy próbálj meg jegyzetelni, ötletelni! Írd le a terveidet és tartsd magad hozzájuk! Persze az éjszaka közepén én sem ragadok egy fözetet és írom le, de ha napközben eszembe jut valami akkor azt mindig lejegyzem, hogy ha esetleg elakadnék , emlékeztessem magam ezekre a cikk ötletekre amiket megakartam valósítani. Ha leírod és már előre eltervezed, hogy miről fogsz írni akkor jobban rátudsz készülni, így egy sokkal kiforrottabb bejegyzést tudsz írni.
2. Témában hasonló blogok kutatása
Engem isniprálnak mások, remélem téged is. Én nagyon szeretek olyan blogokat olvasgatni ami az én blogommal hasonló témában működik (itt a személyes jellegű blogomra gondolok), így én mindennap olvasok más életmódváltókat, és tényleg inspirálnak, bejegyzésekre, tettekre sarkallnak! Itt nem arra gondolok, hogy megnézed, hogy mit írt más és akkor te kb. egy ugyanilyen cikket fogsz írni, hanem próbáld meg aztmegtalálni ami a te fejlődésedet fogja segíteni az írásban, a cikkek kreálásában. 
3. áss , áss mélyebbre 
A témádban próbálj minnél több és több információt összeszedni, akár egy történetes novellás blogot írsz, akár receptes oldal, vagy életmódváltós blog (mint az enyém). Nos én mondjuk nem is tudok betelni a különböző oldalak kutatásával, folyton keresem az újat és próbálok minnél többet megtudni. Minél többet tudsz az adott témáról annál több esélyed van egy hosszan tartó színvonalas blogot vezetned. Nem lehet úgy neki ugrani, hogy kb. semmi ismereted az egészről és nagyon minimális az az információ amit tudsz és ezért elég hamar el is veszítheted az ihleted. 
(4.TUMBLR)
Engem ez az oldal nagyon inspirál és amikor semmi kedvem sincs gondolkozni, hogy mit is írhatnék akkor csak felmegyek és megnézem az egyik kedvelt , healthy-s tumblr oldalt és azonnal írni akarok! Írni , írni és írni. Nálam akkor is bejön ha személyes posztról akarok írni, akkor nem keresem meg a konkrét oldalt, hanem csak görgetek és hagyom, hogy a képek inspiráljanak . Ezt azért teszem záróljelbe, mert ez ilyen speciálisabb. Lehet , hogy valakinek a zene az ami az ötletelésre sarkallja. 
Én csak azt tudom ajánlani, hogy próbáld megtalálni azt ami benned tartja a tüzet !
Remélem hasznosnak találtátok ezt a pár tippet. 
Hogy hozzak is valamit, készítettem ehhez a bejegyzéshez ez ötletelős táblázatot, hogy segítsen rendszerezni a gondolataitokat.
Nagyobb méretért kattints a képre

Az első bejegyzés megírása

2016.03.31. 16:16, Orchiq
Hogyan kezdjük el? Mi legyen az első bejegyzésünk tartalma?

Tőletek kaptam az ötletet ennek a cikknek a megírásához, ugyanis néhányan kíváncsiak voltatok arra, hogy mit is kellene tartalmaznia egy első bejegyzésnek a blogodon, vagy az éppen nyíló weblapodon.  Igazából ez egy összetett dolog, hiszen attól függ, hogy a blogod miről is szól. 

Első és általános tanácsként azt javaslom, hogy ha nem lenne elég egyértelmű, tájékoztassuk a leendő olvasóközönségünket arról, hogy ez az oldal mivel foglalkozik, kiről , miről fog főként szólni, mi is lesz a középpontban.

Fektessük le az alaptervet.

Ugye, senki sem úgy kezd bele a blogolásba, hogy "na elindítom aztán majd lesz vele valami". Mielőtt elindítod a blogod érdemes átgondolnod, hogy mi az az irány ami felé szeretnél tartani. Gondolok itt arra, hogy egy beauty blogot szeretnél, vagy egy kizárólag személyes jellegű blogot, vagy filmes, könyves élményeidet szeretnéd a blogodban közzé tenni. Lehet keverni a dolgokat! Nem azt mondom, hogy nem, de mindenképpen kell, hogy legyen egy vezérfonalad, ami köré építed az egészet. Ez akár lehet a te mindennapjaid is és azon belül kitérhetsz a szépségápolással kapcsolatos gondolataidra , vagy a könyvekre amiket olvasol stb. (én magam is hasonló dolgot hoztam létre). 

Szóval miután ezt nagy nehezen kitaláltad, hogy akkor miről is fog szólni, ezt mindenképpen említsd meg abban a bizonyos elsőbejegyzésedben. Miért? Ez egyszerű, én is gyakran olvasok kezdő, induló blogokat , és ha már az elején tudom, hogy nagyvonalakban miről is szeretne majd írni akkor nagyobb valószínűséggel fogok visszajárni az oldalára, ha tudom, hogy olyan témában tevékenykedik ami engem is érdekel. (vagy éppen ellenkezőleg)

Vonjuk be a közönséget!

A legelején, amikor egy konkrét témával kapcsolatos blogot idnítunk, gondolok itt főleg beauty blogokra vagy éppen fitnessz blogokra , akkor érdemes a leendő közönségfelé is nyitni, megemlíteni, hogy tervezel olyan dolgokat is az oldalra hozni, amivel őket is inspirálni szeretnéd, esetleg bevonni az oldal fejlősébe. Gondolok itt interaktív modulokra, vagy Hozzászólások írásába,  Ugyan is én is örülök és szerintem mindenki, ha kap egy kis visszajelzést afelől is hogy merre  halad a blogja.

Én azt gondolom, hogy egy elsőbejegyzésnek nem kell túlságosan is nagyterjedelműnek lennie. Csak tényleg egy első hang a szerkeszttől, ahol leírja, hogy akkor ez most itt mi is pontosan. Azt hiszem ezek a legfontosabbak amiket tartalmaznia kell egy első bejegyzésnek. Persze ez teljesen szubjektív vélemény, nem kőbevésett szabály amit alkalmaznod kell. Azt csinálsz amit szeretnél, a te blogod :D. (EZT SOSE FELETSD EL :D )

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******